Miljöchef i sydöstra Skåne

Miljöchef i sydöstra Skåne

VÅRT ERBJUDANDE

Jobandtalent söker nu en Miljöchef för kunds räkning i sydöstra Skåne. Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och vår kund erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete där individen sätts främst och relationerna är långsiktiga.

Arbetsbeskrivning

Som Miljöchef kommer du driva miljöstrategiska frågeställningar och arbeta för att verksamheten följer företagets verksamhetspolicy och miljölagar. Du är en viktig del av kundens miljöarbete både internt och externt. Du leder ett team med två miljöingenjörer och kommer du bland annat arbeta med att:
  • Informera och stötta kollegor, samarbetspartners och kunder i miljöfrågor.
  • Driva förbättringsarbeten och projekt inom miljö och resursanvändning.
  • Vara verksam i frågor gällande miljötillstånd.
  • Närvara vid miljöbesiktningar och rapportera till berörda parter och myndigheter.
Dina kvalifikationer
  • Körkort B (krav)
  • Chefserfarenhet
  • Högskoleutbildning med inriktning i miljö, teknik eller naturvetenskap.
  • Erfarenhet av miljöfrågor från industri (gärna livsmedelsindustrin)
  • Meriterande om du är familjär med SBT-projekt (science based targets)
  Din profil

  För att lyckas och trivas i rollen som Miljöchef så tror vi att du är trygg i din yrkesroll och har ett stort engagemang inom miljöfrågor och hållbarhet. Du är en naturlig ledare som säkerhetsställer utförande och värde samtidigt som du främjar prestation, mångfald och inkludering. Du inspirerar och motiverar dina medarbetare genom att visa tydlighet och stöd längst vägen mot gemensamma mål.

  Om oss

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Tomelilla
  Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (22 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent