Kvalitets- och miljösamordnare i sydöstra Skåne

Kvalitets- och miljösamordnare i sydöstra Skåne

VÅRT ERBJUDANDE
Jobandtalent söker nu en kvalitets- och miljösamordnare för kunds räkning i sydöstra Skåne. Uppdraget startar som en visstidsanställning som eventuellt leda till fortsatta möjligheter. Hos vår kund pågår ett spännande utvecklingsarbete och vår kund erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete där individen sätts främst och relationerna är långsiktiga.

Vill du arbeta med förbättring och utveckling? Är du driven och arbetar strukturerat och systematiskt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

Som kvalitets- och miljösamordnare kommer du säkerställa miljölagstiftning och regelverk för ISO 90001-certifieringarna. Du är en viktig del av kundens miljöarbete både internt och externt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Se till att verksamheten bedrivs enligt lagar, tillstånd och marknadskrav.
 • Stötta organisationens förbättringsarbete i rutiner och ledningssystem.
 • Genomföra löpande bedömningar och analyser inom miljö.
Dina kvalifikationer
 • Körkort B och bil (krav)
 • Högskoleutbildning med inriktning i miljö, teknik eller naturvetenskap.
 • God kännedom om ISO9001
 • Erfarenhet av Iedningssystemet CSM
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du har en utbildning inom teknik eller miljövetenskap. Erfarenhet av administration inom ISO- certifiering bedömes som likvärdigt, samt erfarenhet av att driva förbättringsarbete med ledningssystem. Som person är du driven och arbetar på ett strukturerat och analytiskt sätt. Du kommer ha kontakt med flera personer dagligen, vilket kräver att du är en person med socialt intresse och ett kommunikativt förhållningssätt.

  Om oss

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Tomelilla
  Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (13 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent