Arbetsledare

Arbetsledare

Futura Energi växer och behöver nu ytterligare en arbetsledare ute på fältet.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att ansvara för montaget av solceller och allt vad det innebär. Du ska kunna leda monteringsarbetet och tillsammans med våra projektörer och övriga arbetsledare vilja utveckla interna processer. Det är viktigt att du är pedagogisk och på ett prestigelöst sätt kan lära upp nya montörer.

Du kommer att arbeta operativt med monteringen. Samtidigt som du leder och fördelar arbetet ansvarar du för montörerna du samarbetar med. På sikt kommer du även att delta i arbetet med att rekrytera nya montörer, lära upp nya och bygga avdelningen internt. Dessutom projektleder och säkerställer du att arbetet följer våra kvalitetskrav, ser till att rutiner följs samt besiktigar arbetet som utförs.

Delar av din arbetsvecka kommer du att tillbringa inne på kontoret med planering av kommande projekt, tillsammans med projektledare, tids- och kostnadsberäkningar samt uppföljning av slutförda installationer. Såväl nyinstallationer som servicejobb förekommer.

Futura Energi arbetar aktivt med digitalisering och använder digitala verktyg som underlättar arbetet. I rollen som montageledare har du ett stort ansvar att ge input till utvecklingen av vår digitalisering för att hjälpa oss att utvecklas och förbättras löpande.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Tomelilla och våra kunder är allt från lantbruk till husägare och bostadsrättsföreningar och finns på Österlen med omnejd.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att axla rollen tror vi att du har ett stort intresse för energilösningar. Du har ett driv och engagemang och vill driva verksamheten framåt. Kanske har du jobbat som montör i några år och vill nu ta nästa steg? Att planera, koordinera och leda projekt lockar dig. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att motivera och leda personal.

Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar engelska. Du tycker det är viktigt med ordning och reda och är inte rädd för att jobba utomhus oavsett väder.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Futura Energi. Vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd då rollen kräver fysisk närvaro. Tillsättning sker efter överenskommelse men uttagningen av kandidater sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan via länken i annonsen eller på Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den XX. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

För mer information om tjänsten kontakta Catharina, 0417-77 99 82 eller Sebastian, 0417-77 99 83.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-779982
Email Mejla Catharina Holgersson
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Futura Energi har försett Österlen med omnejd med solenergi sedan 2014. Idag är vår landsände bland de ledande i landet när det gäller installerad solel och vi har gjort 100-tals installationer av solceller här.

Vi känner vår bygd och vi lever själva i den. Vi vet att vi kommer att kunna stöta på våra kunder både här och där. Och då vill vi kunna fråga "Går det bra med din solel?" utan att behöva vara osäkra på svaret.

Vi samarbetar med en av landets snabbast växande grossister inom solel. Det ger oss helt unika möjligheter att förse Österlen med den modernaste och mest ekonomiska teknik som går att uppbringa. Dessutom installerar vi även elbilsladdare.