Vi söker servicetekniker

Vi söker servicetekniker

Dina arbetsuppgifter blir service, felsökning och reparationer av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, helst med erfarenhet från maskinbranschen. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.

Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant m.fl.

Ansökan och CV skickas till edvard.olsson@agromaskiner.se.
Frågor besvaras av Per Kristiansson, 0417-199 91.
Mer info
Kontaktperson Per Kristiansson
Telefon 0417-199 91
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agro Maskiner säljer kvalitetsprodukter till lantbruk, industri, offentliga förvaltningar, entreprenörer och privata kunder i Skåne, Halland och Blekinge. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att uppnå ett av våra mål, att kunden ska kunna handla alla maskiner de behöver hos oss.

Vårt ansvar sträcker sig längre än till ett avslutat köp. I vår värld är det då relationen till våra kunder börjar. Vi anser att god service är grunden i vår verksamhet och gör vårt yttersta för att hjälpa våra kunder.

Vår vision är att vi ska vara det naturliga valet för kunder i vår bransch samtidigt som vi ska vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt mål är att alltid ha kunden i fokus och leverera i enlighet med vårt avtal. Våra medarbetare ska ges förutsättningar att känna glädje och arbetstillfredsställelse på jobbet och de ska ha en trygg och säker arbetsmiljö.

Under våra tak finns marknadsledande produkter av högsta kvalité från tex New Holland, Case IH, JCB, Pöttinger, Heva och Bergmann.Vi är cirka 100 anställda och omsätterca en halv miljard kronor. Vi fortsätter satsningen i södra Sverige och letar ständigt efter bra medarbetare.