Underhållstekniker med inriktning media till Österlenmejeriet

Underhållstekniker med inriktning media till Österlenmejeriet

Som Underhållstekniker med inriktning media kommer du att få vara med på en spännande förändringsresa hos Österlenmejeriet - en del av Danone. Danone är i en expansiv fas med många nya utvecklingsprojekt i sin produktion på Österlenmejeriet i Lunnarp! Vill du vara med och påverka framtiden? Välkommen till vår fabrik och ett världsledande företag inom livsmedelsbranschen!

Om tjänsten
Som Underhållstekniker med inriktning media kommer du att tillhöra den tekniska avdelningen på Österlenmejeriet. Ditt arbetsområde innefattar drift och underhåll av fabrikens mediasystem; ånga, vatten, kyla, tryckluft samt reningssteg för processavlopp. Övervakning och styrning av systemen sker dels med automatik och styrsystem, dels med manuell justering och provtagning. Du kommer att tillhöra ett öppet och inkluderande team med tre kollegor men du kommer även att ha ett nära samarbete med kollegor från andra avdelningar på Danone samt kontakt med entreprenörer.

I din roll som Underhållstekniker med inriktning media kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Agera på larm och felvärden och åtgärda dessa
  • Utföra avhjälpande underhåll
  • Ansvara för att hålla arbetsplats och system rena och i god kondition
  • Utföra förebyggande underhåll med rondering samt följa och utveckla underhållsplanen i syfte att minimera avhjälpande underhållsåtgärder
  • Ge förslag samt driva förbättringsarbeten inom mediaområdet, framförallt inom energi- och vattenoptimering
  • Kontakt med entreprenörer och servicetekniker samt ansvara för beställning av reservdelar
Arbetstiden är förlagd till 2-skift med dagtidsarbete under 2 veckor och kvällsarbete var tredje vecka med tillhörande beredskap över helgen, inklusive arbete på söndag kväll den veckan.

I tjänsten som Underhållstekniker med inriktning media får du en anställning direkt hos Danone. Tjänsten har start omgående efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom underhållsteknik, driftteknik eller mekanik alternativt en bakgrund som elektriker eller automationstekniker. Meriterande är om du har arbetat med liknande system tidigare, eller om du har erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att lära dig mer. Du kommer att få en gedigen utbildning både i funktionen och systemens uppbyggnad hos Danone. Att du också gillar att arbeta praktiskt och inte räds att prova dig fram när det behövs kommer göra att göra att du lyckas i rollen.

Vidare ser vi att du som person är en riktig problemlösare som trivs i en flexibel roll där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att arbetsuppgifterna blir utförda på ett noggrant och korrekt sätt samt har förmågan att agera på och hantera oförutsedda händelser. Då rollen innehåller många kontaktytor är du en relationsskapande och positiv person.

Du besitter goda kunskaper både i svenska och engelska och har en god datorvana.

Danone erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett familjärt och gediget företag där du ges chans till kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling. I linje med våra värderingar har vi en vänskaplig, motiverande och stöttande kultur där alla ses som ledare, oavsett roll och position. Vi på Danone vet att mångfald är nyckeln till att vår verksamhet ska fortsätta utvecklas, därför uppmanar vi både kvinnor som män, unga som äldre, och personer med olika bakgrund att söka sig till oss. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Om Danone och Österlensmejeriet
Danone är ett världsledande företag inom FMCG som erbjuder en arbetsmiljö med stor frihet under ansvar. Danone är ett franskt grundat företag med omkring 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden, Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health. Vi står stolt bakom märken som Proviva, Alpro, Activia, Actimel, Nutricia, Aqua d´Or och Danonino. Tack vare vår starka internationella närvaro i mer än 40 länder kan Danone också erbjuda goda möjligheter till en internationell karriär.

Danone i Norden har över 450 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Österlenmejeriet är vår fabrik i Lunnarp, utanför Tomelilla i Skåne. Här producerar vi vårt lokala varumärke Proviva, en unik probiotisk fruktdryck, som vi är extra stolta över här i Norden. På Österlenmejeriet adderar vi innovation och förädlar det som naturen bjuder på.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via Ida.Sjolin@adecco.se alt. 0736847823

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, Mediatekniker, Tekniker, Underhåll, Kyltekniker, Elektriker, Mekaniker, Österlensmejeriet, Danone, Lunnarp, Tomelilla, Adecco
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.