Tekniker med elektrikerbakgrund till Österlensmejeriet!

Tekniker med elektrikerbakgrund till Österlensmejeriet!

Vill du utvecklas i ett världsledande företag inom livsmedelsbranschen som erbjuder en arbetsmiljö med stor frihet under ansvar? Välkommen till vår fabrik på Österlen och tjänsten som Tekniker! Anläggningen är baserad i Lunnarp utanför Tomelilla, här producerar vi både ProVivia och Alpro produkter.

Om tjänsten
Som Tekniker är du en del av underhållsavdelningen som tillsammans med tekniska avdelningen understödjer fabriken med utveckling, service och förebyggande underhåll av maskiner och processutrustning. Vår anläggning befinner sig i en spännande och expansiv fas där du kommer att spela en viktig roll för dess och vår framgång! Som Tekniker kommer du jobba både självständigt och i grupp.

I din roll som Tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Felsöka produktionsprocessen med hjälp av tillgänglig dokumentation såsom P&ID, funktionsbeskrivningar, aktiveringsschema och underhållsmanualer.
 • Utföra periodiskt underhåll enligt underhållsplanen samt genomföra och driva förbättringsarbeten.
 • Arbeta för en säker arbetsmiljö på avdelningen och hela anläggningen
 • Följa arbetsinstruktioner och genomföra och vara delaktig i riskbedömningar.
 • Skapa, utföra och rapportera arbetsorder i underhållssystemet för dokumentation.
 • Aktivt arbeta för att minimera energiförbrukning.
Arbetstiden är förlagd till helgskift över hela helgen inklusive natt samt dagtid under veckorna. Tjänsten som Tekniker har start omgående efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som elektriker alternativt arbetat inom el. Vi ser gärna att du har ett intresse eller erfarenhet av mekanik och processteknik.

Vidare ser vi att du som Tekniker arbetar tillsammans i vårt team för att skapa och upprätthålla hög prestanda och produktivitet på anläggningen. Som person är du ansvarstagande och tar egna initiativ utifrån de regler och föreskrifter som finns på arbetsplatsen. Du är en positiv och engagerad person värnar om din och dina kollegors arbetsmiljö, såväl fysiskt som psykiskt.

Viktigt för tjänsten är:
 • Gymnasieutbildning
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
 • God datorvana
 • God samarbetsförmåga och trivs i att arbeta i team
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Danone och Österlenmejeriet
Danones mission är att skapa hälsa genom mat till så många som möjligt och för att vi ska lyckas med vår mission behöver vi en hälsosam planet. Vi har över 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden: Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health.

Danone i Norden har över 450 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vår varumärkesportfölj inkluderar flera starka varumärken så som ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia och Aqua d´Or. Österlenmejeriet är vår fabrik baserad i Lunnarp, utanför Tomelilla i Skåne. Här producerar vi vårt lokala varumärke ProViva, en unik probiotisk fruktdryck, som vi är extra stolta över här i Norden. På Österlenmejeriet adderar vi innovation och förädlar det som naturen erbjuder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tekniker, Servicetekniker, Underhåll, Underhållstekniker, Elektriker, El, Teknik, Mekanik, Österlensmejerier, Danone, Lunnarp, Adecco, Malmö
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.