Fastighetsingenjör till Österlenmejeriet, en del av Danone

Fastighetsingenjör till Österlenmejeriet, en del av Danone

Vill du utvecklas i ett världsledande företag inom livsmedelsbranschen som erbjuder en arbetsmiljö med stor frihet under ansvar? Välkommen till vår fabrik på Österlen! Fabriken är baserad i Lunnarp utanför Tomelilla, och här producerar vi stolta vårt eget varumärke ProViva, en unik probiotisk fruktdryck. Vi tillsätter innovation och förädlar det som naturen erbjuder.

Om tjänsten
Rollen som fastighetsingenjör innebär att du agerar teknisk specialist med ansvar att optimera fastighetens tekniska system samt leda ditt team om två personer (fastighetsskötare samt vaktmästare). Du arbetar kontinuerligt med att utveckla drift- och underhållsverksamheten och har tydligt kostnadsansvar för detta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Övergripande ansvar för drift, skötsel, underhåll och reparationer samt drift- och energioptimering av fastigheten och dess tekniska system såsom el, va, styr & regler, värme/kyla, ventilation, brandlarm, hissar, portar och andra system som kan hänföras till fastigheten.
 • Ansvara för att upprätta underhållsplaner.
 • Initiera och medverka i upprättande och upphandling av serviceavtal och entreprenader samt uppföljning av dessa.
 • Prognos- och budgetarbete för fastigheternas drift, underhåll och skötsel
 • Kunna analysera, leda, fördela och kontrollera de personer (exempelvis Projekt- & Arbetsledning av entreprenörer) som arbetar med fastighetens drift- och underhållsystem.
 • Ansvara för att myndighetskrav efterföljs.
Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
 • Utbildning som fastighetsingenjör alternativt flerårig dokumenterad erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter
 • El-behörighet är meriterande för att kunna inta rollen som installatör för regelefterlevnad.
 • Tidigare erfarenhet av formellt ledarskap är meriterande men intresse och engagemang att leda ett team är ett krav.
 • Ett starkt öga för detaljer och möjliga förbättringar i kombination med stark prioriteringsförmåga.
 • Obehindrad kommunikationsförmåga i Svenska och engelska, tal samt skrift.
 • Förmåga att navigera i en organisation med högt tempo och många kontaktytor.
 • En team-player attityd med coachande förhållningssätt.
 • Körkort B
 • Goda kunskaper i Officepaketet
Danone erbjuder
En karriär i ett värderingsstyrt och snabbrörligt internationellt bolag. Vi har en högpresterande kultur men hur vi når våra mål är minst lika viktigt som slutresultatet. I linje med våra värderingar fostrar vi en vänskaplig, motiverande och stöttande kultur där alla ses som ledare, oavsett roll och position. Vi uppmuntrar ett entreprenöriellt mind-set genom att ge våra medarbetare möjligheten att driva tillväxt av starka varumärken, bidra till en hälsosammare värld samt utvecklas professionellt.

Om Danone och Österlenmejeriet
Danones mission är att skapa hälsa genom mat till så många som möjligt och för att vi ska lyckas med vår mission behöver vi en hälsosam planet. Vi har över 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden: Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health.

Danone i Norden har över 450 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vår varumärkesportfölj inkluderar flera starka varumärken så som ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia och Aqua d´Or. Österlenmejeriet är vår fabrik baserad i Lunnarp, utanför Tomelilla i Skåne. Här producerar vi vårt lokala varumärke ProViva, en unik probiotisk fruktdryck, som vi är extra stolta över här i Norden. På Österlenmejeriet adderar vi innovation och förädlar det som naturen erbjuder.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Danone med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Adecco, Danone, Österlenmejeriet, Skåne, Österlen, Lunnarp, Tomelilla, Fastighetsingenjör, Ingenjör, Driftingenjör, Teknisk förvaltare, Driftledare, Underhållsingenjör
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.