Studerande administratör till One Nordic i Tomelilla

Studerande administratör till One Nordic i Tomelilla

Är du på jakt efter ett meriterande sommarjobb vid sidan av dina studier är det här jobbet för dig! Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor och att arbeta brett inom administrativa arbetsuppgifter. Du kommer spela en viktig roll hos One Nordic under sommarmånaderna och samtidigt få värdefull erfarenhet inför framtiden!

Information om uppdraget

ONE Nordic är en av de ledande leverantörerna av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energi- och industrisektorn. Företaget levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic bygger Det nya energisamhället.

Denna tjänst ger dig bra möjligheter och bred erfarenhet i en växande framtidsbransch, i en utvecklande arbetsmiljö. Nu söker vi en stjärna till kontoret i Tomelilla som ska hjälpa till under sommaren med administration i olika former. Tjänsten sträcker sig över heltid, kontorstider, i början på juni till siste augusti. Vid ett gott samarbete finns möjlighet till fortsatt deltidsjobb vid sidan av studierna även till hösten om man så vill. Du kommer att bli en del av ett positivt team där det är högt i tak, en social stämning och där relationer är viktigt. Du kommer dessutom få en gedigen introduktion på plats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot och hantera inkommande ordrar i företagets ärendesystem
 • Fördela ut ärenden till tekniker
 • Uppföljning och bevakning av att ärenden hanteras i tid
 • Daglig kontakt med kunder och tekniker
 • Övrig administration, exempelvis posta brev, administrera register, scanna och arkivera avtal, kopiera dokumentation och arkivera i ONE workplace
Vi söker dig som
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift
 • Studerar i nuläget på högskola eller universitet
Det är meriterande om du har arbetat med administration eller kundkontakt sedan tidigare, men inget krav.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Självgående
 • Relationsskapande
Övrig information
 • Start: Början på juni
 • Omfattning: Heltid, juni-augusti
 • Placering: Tomelilla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se