Fastighetsskötare till Österlenhem AB

Fastighetsskötare till Österlenhem AB

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Österlenhem AB kommer du att inom givna ramar ansvara för ett fastighetsområde samt vara företagets närmaste kontakt med de boende.
Arbetsuppgifter som du bland annat kommer att ansvara för är:
  • Löpande underhåll av fastigheter.
  • Åtgärda felanmälningar.
  • Rondering av tekniska utrymmen, brandanläggningsansvar, kontroll av hissar m.m. enligt gällande myndighetskrav.
  • Sköta underhåll och reparationer av lekplatser.
  • Utföra enklare VVS-, el-, bygg-, mark- samt tvättutrustningsreparationer.
  • Felsökning på el, vs och ventilation.
  • Introducera nya boende.
  • Ansvara för att noterade fel vid avflyttning åtgärdas.
  • Ansvar för skötsel av inre och yttre miljö samt se till så att gemensamma utrymmen så som tvättstugor, soputrymmen och källare hålls rena.
  • Snöskottning samt sandning vintertid.
Vi söker dig som gått en utbildning inom fastighetsskötsel alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom bygg/fastighet.

Din profil

Som person är du positiv, flexibel samt serviceinriktad då du kommer att vara Österlenhems ansikte utåt mot hyresgästerna. I ditt arbetssätt är du kvalitetsmedveten och du har förmåga att planera arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är även självgående och trivs att arbeta ensam likväl som i grupp och du bidrar till en god stämning bland dina kollegor.

Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att kontakta vår samarbetspartner på EF Sverige AB, Jörgen Nilsson på tel 076-5369882, jorgen.nilsson@enfuturum.se

Tjänsten är tänkt som en hyrrekrytering på 5 månader, därefter går anställningen över till Österlenhem AB under förutsättning att allting fungerar mellan parterna på ett tillfredställande sätt.

Sista ansökningsdag är den 26 september men då vi löpande går igenom ansökningarna vill vi gärna ha ditt CV så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

EnFuturum är ett Almega-auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemannings- och entreprenadlösningar inom logistik och industri.

EnFuturum grundades 2015 och har en mycket kompetent organisation med lång erfarenhet från både leverantörs- och kundsidan, vilket gör att vi har full förståelse för logistik- och industribranschen och förstår hur den ska drivas optimalt.

Vårt mål är att få både anställda och företag att växa. Vi är auktoriserade av Almega vilket skapar trygghet både för våra kunder och medarbetare.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 26 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Österlenhem AB är ett fastighetsbolag helägt av Tomelilla Kommun.
Österlenhem erbjuder både marklägenheter och lägenheter i flerfamiljshus. De flesta fastigheterna finns i tätorten Tomelilla men även i Brösarp, Smedstorp samt Lunnarp.

För mer information, besök gärna vår hemsida www.osterlenhem.se

Då vi utökar vår verksamhet behöver vi nu förstärka vårt glada gäng med ytterligare en fastighetsskötare.