Fastighetsskötare med teknisk kompetens till Österlenhem AB

Fastighetsskötare med teknisk kompetens till Österlenhem AB

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Österlenhem kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av tekniska system och installationer. Där ingår felsökning, reparation, problemlösande och proaktivt arbete samt att bidra med information för det planerade underhållet.
Du kommer även att ansvara för ett fastighetsområde samt vara företagets närmaste kontakt med de boende. Arbetsuppgifterna är självständiga och varierande med löpande underhåll och reparationer, rondering, brandanläggningsansvar, tillsyn av gemensamhetsutrymmen, introducera nya boende m.m.

Din profil

Vi söker dig som gått en utbildning inom fastighetsskötsel. Gärna med påbyggnad inom fastighetsteknik eller gymnasieutbildning med inriktning på drift och underhåll, alternativt likvärdig utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande är om man har goda kunskaper inom värme, vent, styr & regler eller har arbetat med Bastec eller annat styrsystem.

Som person är du positiv, flexibel samt serviceinriktad då du kommer att vara Österlenhems ansikte utåt mot hyresgästerna. I ditt arbetssätt är du kvalitetsmedveten och du har förmåga att planera arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är även självgående och trivs att arbeta ensam likväl som i grupp och du bidrar till en god stämning bland dina kollegor.

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att kontakta vår samarbetspartner på EF Sverige AB, Sandra Malm på tel 0704-18 76 72, sandra@enfuturum.se

Tjänsten är tänkt som en hyrrekrytering på 5 månader, därefter går anställningen över till Österlenhem AB under förutsättning att allting fungerar mellan parterna på ett tillfredställande sätt.

Sista ansökningsdag är den 24 juni då vi löpande går igenom ansökningarna vill vi gärna ha ditt CV så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

EnFuturum är ett Almega-auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemannings- och entreprenadlösningar inom logistik och industri.

EnFuturum grundades 2015 och har en mycket kompetent organisation med lång erfarenhet från både leverantörs- och kundsidan, vilket gör att vi har full förståelse för logistik- och industribranschen och förstår hur den ska drivas optimalt.

Vårt mål är att få både anställda och företag att växa. Vi är auktoriserade av Almega vilket skapar trygghet både för våra kunder och medarbetare.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Österlenhem AB är Tomelilla Kommuns helägda bostadsbolag.
Vi erbjuder både marklägenheter och lägenheter i flerfamiljshus. De flesta fastigheterna finns i tätorten Tomelilla men vi finns även i Brösarp, Smedstorp samt Lunnarp.

För mer information, besök gärna vår hemsida www.osterlenhem.se

Nu behöver vi förstärka vårt glada gäng med ytterligare en fastighetsskötare med god teknisk kompetens.