Hoppa till innehåll
Wallhamn AB logotyp

Wallhamn AB söker 2 st Ankomstbesiktare!

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Lena Börjesson
Email
Ansök nu
VI SÖKER DIG MED ETT ÖGA FÖR DETALJER!

Om tjänsten

I rollen som ankomstbesiktare är du en av våra viktigaste resurser, då du är en av de få som förser hela företaget med bilar. Du kommer att arbeta ute året runt och säkerställer att de bilar, som lastats av från ankommande fartyg, är fria från skador samt rapportera de skador du upptäcker. De dagar vi inte har ankommande fartyg arbetar du i team med andra uppgifter, tex flytt av bil och Lagervård

Din preliminära arbetsuppgift
 • Kontroll av ankommande fordon
 • Rapportering och dokumentation av skador
Sekundära arbetsuppgifter
 • Förse produktionen med bilar
 • Lagervård (se till att bilar som stått länge får batteriladdning, pumpade däck etc)
 • Köra fram lass till väntande lastbilar
Mer information om PDI/DS hittar du på vår hemsida

Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta ute, för även om en del av tjänsten innebär att skriva rapporter inne på ett varmt kontor, kommer de flesta av dina arbetsuppgifter att utföras utomhus, oavsett om det är en kall & blåsig vinterdag eller en varm & härlig vårdag..

Då denna tjänst kommer innebära en hel del steg per dag, behöver du vara i hyfsad god fysiks och gilla att röra på dig. Du gillar även att ta eget ansvar för dina prestationer och driva på dig själv, då du i slutet av dagen tycker om att känna att du gjort ett bra jobb!

Du uppskattar ett bra samarbetsklimat och stark laganda, men har inget emot att utföra dina arbetsuppgifter ensam, vilket gör att tjänsten som ankomstbesiktare passar dig bra, då du är lite av en kameleont. Kontroll av ankommande fordon innebär ensamarbete, medan flytt av bilar och arbetsuppgifter inomhus innebär teamarbete, vilket tillsammans blir ett perfekt upplägg för dig.

Vidare har du noggrann och har ett skarpt öga för detaljer. Du har även lätt för att behålla ditt fokus, för även om dina arbetsuppgifter ibland kan kännas enformiga, är de otroligt viktiga för företaget!

Kompetenskrav
 • Körkort - manuellt och automat
 • Behärska Svenska och Engelska i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa/förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
 • Östeuropeiska språk meriterande
 • En god inställning till arbetet och en vilja att bidra till en positiv företagskultur
 • Tidigare erfarenhet av skadebesiktning meriterande
Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en tjänst i en spännande bransch och i ett bolag med en stark vilja att skapa tillväxt och utveckling. Du kommer till ett härligt team med stark sammanhållning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt vid behov och bidrar till Wallhamns fortsatta framgång. Du får givetvis även utbildning när du är på plats!

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra och vi tror på en bra balans mellan jobb och fritid. Som anställd hos oss erbjuder vi därför bland annat:
 • Marknadsmässig lön
 • Kollektivavtal
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
 • Hobbykvällar - två kvällar i veckan har du tillgång till våra verkstäder för din egen bil
 • Kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll
 • Utvecklingsmöjligheter inom bolaget
 • Möjlighet till flexarbetstid
Vi jobbar just nu även för fullt med att implementera våra värdeord Gemenskap, Ansvarstagande, Kvalité och Respekt, vilket gör det extra viktigt att även du vill "leva" dessa värderingar.

Övrigt
 • Omfattning: Heltid
 • Anställningsform: Visstid
 • Start: Efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt
 • Wallhamn AB genomför drogtester och bakgrundskontroller på slutkandidater
Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen "Ansök nu" Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon med hänsyn till dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi sköter urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta
 • Lena Börjesson, Arbetsledare PDI/DS, tel; + 46 735209937
I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Wallhamn AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wallhamns kombination av hamn, inspektion och verkstad är helt världsunik och har utgjort kärnan i verksamheten ända sedan hamnen grundades 1962. Med över 50 år i branschen har Wallhamn utvecklats till en nu mer välkänd One Stop Shop för importbilsmärken. Med 170 tillsvidareanställda och ca 100 - 150 timavlönade är Wallhamn AB den största privata arbetsgivaren i Tjörns kommun.

Enligt Wallhamns vision "Vi är marknadens förebild på ett hållbart sätt" och mission "Vi frigör tid för våra kunder" arbetar vi dagligen för hållbarhet och kvalitet i allt vi gör. Varje anställd bidrar till det övergripande målet och är en viktig pusselbit i det slutgiltiga resultatet. Vi strävar efter effektivitet i vårt arbete där kommunikation och att frigöra tid för både våra kunder och oss kollegor emellan står i centrum. Vi erbjuder en spännande arbetsplats för flera olika roller, både inom våra bilverkstäder och inom tjänstemannasektorn. Vi tar ofta in tim- eller visstidsanställd personal vid arbetstoppar, eftersom behovet av arbetskraft växlar. Det vanligaste behovet gällande arbetstopparna är bland annat bilförare som kan köra fordon av och på fartygen och för dessa roller är det ett krav att du har lägst B-körkort, medan körkort för truck och lastbil är en fördel.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Härryda
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga