Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Svetsare till Swede Ship Marine

Ansök nu
Har du ett stort intresse för svetsning och fartyg? Har du dessutom erfarenhet av en roll som Svetsare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Swede Ship Marine har en lång tradition av att bygga, utveckla, reparera och leverera professionella båtar. Företaget har bland annat levererat fartyg till Sjöfartsverket, Redningsselskapet, Sjöräddningssällskapet, den svenska Marinen, Käringötrafiken samt till flottan i Förenade Arabemiraten. Idag bedriver de varvsverksamhet med olika inriktning på tre platser i Sverige: Tjörn, Göteborg och Hunnebostrand.

Läs gärna mer om företaget på: https://swedeship.se/

I din roll som Svetsare kommer du framförallt att arbeta med svetsning i aluminium med MIG. Därtill kommer du att arbeta med byggnation samt reparation av fartyg och det kommer att finnas en stor variation av arbetsuppgifter. Arbetet är också utmanande och utvecklande då du kommer att arbeta med olika typer av fartyg.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos Swede Ship Marine. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förelagda mellan 07.00- 16.00 med möjlighet till flex. Arbete förekommer på vardagar och helger och du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från varvet på Tjörn.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har erfarenhet av svetsning
* Har studerat en industriteknisk gymnasieutbildning eller liknande
* Har goda kunskaper i svenska
* Har B-körkort

Meriterande är om du:
* Har truckkort
* Har traverskort
* Har en utbildning som ställningsbyggare
* Har eller har haft svetslicens i aluminium
* Har varvserfarenhet

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Svetsare ser vi att du är lyhörd, glad och omtänksam som person. Vidare trivs du med att arbeta i grupp såväl som självständigt och brinner för att lära dig nya områden.

Sökord: Svetsare, aluminium, MIG, svetsning, svets

Sökord: Svetsare, aluminium, MIG, svetsning, svets
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare