Hoppa till innehåll

Servitriser & Servitörer

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning.

På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang.

Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team!

Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje.

Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter.

Vi söker nu dig som vill arbeta som servitris eller servitör!

Är du en person som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för gäster? Vi letar efter en servitör med en positiv attityd och en genuin passion för gästfrihet. Om du har erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen och trivs med att ge utmärkt service i en livlig miljö, då kan du vara den vi letar efter!

Krav:

 • Erfarenhet av servering inom restaurang eller liknande miljö.
 • God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under press.
 • Utmärkt förmåga att samarbeta i team och ge support där det behövs.
 • Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider.
 • Meriterande om du har god kunskap inom mat och dryck.

Ansvarsområden:

 • Välkomna gäster med ett leende och erbjuda en professionell serviceupplevelse.
 • Ta emot beställningar och ge rekommendationer baserat på gästernas preferenser.
 • Servera mat och dryck på ett effektivt och snyggt sätt.
 • Hålla ordning och renlighet i serveringsområdet.
 • Säkerställa att gästerna är nöjda och lösa eventuella klagomål på ett snabbt och professionellt sätt.

Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift.

Anställningsvillkor:

 • Säsonganställning
 • Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid.
 • Personalboende finns tillgängligt.
 • Lön enligt avtal.

Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 november 2024 (136 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se