Elektriker
Du kommer ingå i vårt reparentteam där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Arbetet utförs ombord på båtar som ligger vid varvet eller i närområdet. I huvudsak kommer arbetet bestå av felsökning, reparation och underhåll av installationer.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad elektriker. Erfarenhet av marina elinstallationer och ritningsläsning är ett krav. Stor vikt läggs vid erfarenhet av felsökning i komplexa system. Då arbetet huvudsakligen utförs under tidspress och ofta i trånga utrymmen är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande. Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Då även självständiga uppdrag på annan ort kan förekomma är kunskap i engelska och även körkort B ett krav.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Ansökan och övrig information
Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se
Ansökan skall vara inne senast 2018-09-30

För ytterligare information kontakta Johan Sundberg Tel: 0304 679500 /Mob: 0735 308206
Mer info
Kontaktperson Johan Sundberg
Telefon 0304 67 95 00
Område Tjörn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedeship.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedeship Marine AB har en lång tradition av att bygga professionella båtar för krävande kunder över hela världen.

Företaget bedriver varvsverksamhet med olika inriktning på tre platser i Sverige, Tjörn, Göteborg och Hunnebostrand.

Företaget har ett djupt kunnande inom allt från konstruktion, tillverkning och underhåll av båtar och kännetecknas av produkter som tillfredsställer mycket höga krav på tillförlitlighet, sjösäkerhet och livslängd.

Vi erbjuder spännande utmaningar i ett av få kvarvarande svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder små produktionsserier ständigt utvecklas för att ligga i framkant.