Teknisk inköpare till Swede Ship Marine AB

Teknisk inköpare till Swede Ship Marine AB

Swede Ship Marine AB är i en spännande utvecklingsfas, och därför söker vi nya medarbetare.
Det vi erbjuder är en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder och våra små produktionsserier ständigt utvecklas för att ligga i framkant.

Tjänsten som inköpare ingår i logistikteamet som består av fem personer. Arbetsuppgifterna består främst av inköp av material och utrustning till nyproduktion, reparentavdelning och eftermarknad. Du kommer att vara delaktig i anbudsförfaranden när det gäller att ta in offerter för materialkostnader, men även arbete med dokumentation såsom manualer och certifikat till våra projekt. Tjänsten innebär också ansvar för eftermarknadssidan med reservdelsförsäljning från order, inköp till leverans.

Som inköpare hos oss är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga och är van vid att arbeta både självständigt och i grupp, stundvis i högt tempo. Tjänsten innebär mycket kontakt med leverantörer, såväl svenska som utländska. Vi ser det som en merit om du arbetat i affärssystemet Pyramid, där du kommer att göra stora delar av inköpen, men viktigast är att du har erfarenhet av arbete med sedvanliga inköpssystem. Vi tror att du är snabblärd, nyfiken och med intresse för teknik.

Körkort minimum klass B samt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi jobbar med fortlöpande rekrytering varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi vill ha din ansökan via mail senast den 5 maj personal@swedeship.se

Hans Axelsson inköpsansvarig 0304-679527

Martina Lundqvist HR-ansvarig 0304-679503
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)