Elkonstruktör

Elkonstruktör

Swede Ship Marine AB står inför en spännande utveckling och därför söker vi nya medarbetare.

Det vi erbjuder är en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder och våra små produktionsserier ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Elkonstruktör
Du kommer ingå i en konstruktionsgrupp som arbetar med både nybyggnadsprojekt och reparationsuppdrag av båtar och yrkestrafik i storlek från 8-40 meter. Arbetsuppgifter består i huvudsak av att ta fram kompletta ritningsunderlag samt produktionsunderlag för varvets elektriker, redare och klassningssällskap. Du är delaktig under projekten tillsammans med övriga konstruktörer, agerar beställare under byggfasen och du deltar vid avprovning och överlämning till kund vid leverans.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är elingenjör eller motsvarande med erfarenhet av elkonstruktion i CAD och med marin erfarenhet, har du erfarenhet från ELPROCAD är det meriterande. Som person krävs att du är noggrann, stresstålig och kreativ genom att du kan utveckla lösningar baserat på erfarenhet. Du drivs av att hitta nya och bättre lösningar och att arbeta med flera projekt samtidigt. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Ansökan och övrig information

Om dina kvalifikationer stämmer överens med beskrivningen ovan, välkomnar vi din ansökan senast den 7 februari 2020. Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

För ytterligare information kontakta:
Peter Hellström Tel: 0304 67 95 12
Martina Lundqvist Tel: 0304 67 95 03
Mer info
Telefon 0304 67 95 12
Email Mejla Swede Ship Marine AB
Område Tjörn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (10 dagar kvar)