SF Marina Wallhamn AB söker idag en ritare för AutoCAD och Inventor

SF Marina Wallhamn AB söker idag en ritare för AutoCAD och Inventor

Vi söker en CADritare/inventorritare med erfarenhet av produktionsberedning för ett mammavikariat i 14 månader. Tjänsten är en heltidstjänst med start 15/11-2018.

Tjänsten innebär att du kommer att ansvara för vår produktionsplan ihop med vår produktionschef. Din uppgift kommer att vara att kundanpassa våra produkter i varje projekt i samarbete med projektledare och produktionschef. Du kommer att skapa sk shop drawings (exteriöra kundritningar) på varje enskild ponton till säljarna och till produktion. Du kommer att ta fram konstruktionsritningar på våra produkter och ser till att de är uppdaterade.

Vi tror att du har en teknisk bakgrund med goda kunskaper om betong, armering och konstruktion. Du är datorvan och behärskar mycket väl AutoCad och Inventor. Vi förutsätter att du är mycket van vid att arbeta med Officepaketet och Microsoft Windows.

Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är meriterande. Som person är du positiv och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Vi tror att också att du är välorganiserad och noggrann i ditt arbete. Nyutexaminerade är också välkomna att söka.

Hos oss får du möjlighet följa ett projekt genom hela processen från ritbordet, till produktion fram till dess att det sjösätts alternativt lastas på lastbil eller fartyg för vidare transport till olika slutdestinationer.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om oss: www.sfmarina.com och www.sfpontona.se

Ansökan skickas till Anders Lindberg: al@sfmarina.se alt. via "Ansök nu"
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sfmarina.com
Sista ansökningsdag 30 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SF Marina Wallhamn AB ingår i koncernen SF Marina Group AB. Företaget arbetar både på den nationella och internationella marknaden med att producera flytande vågbrytare och bryggor i betong för större eller mindre marinor och privata anläggningar. SF Marina Wallhamn AB:s produktion och kontor finns på Tjörn i Vallhamns Industrihamn.