Bilförare till Wallhamn på Tjörn - sommarjobb

Bilförare till Wallhamn på Tjörn - sommarjobb

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är på jakt efter ett sommarjobb? Har du även B-körkort samt någorlunda verktygsvana? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi sommarpersonal till vår kund Wallhamn AB på Tjörn. Uppdragsperioden är mellan 28 juni - 6 augusti. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer primärt att arbeta med hyrbilar som ska iordningställas och göra sig körklara. Bilkörning kommer vara en stor del av arbetsdagen och det är därför viktigt att du känner dig trygg bakom ratten. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som passar in på beskrivningen nedan:
  • Talar och skriver flytande svenska
  • B-körkort
  • Laget före jaget
Det är jättebra om du har bilkunskap sedan innan men inget krav.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och är en lagspelare. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Tjörn
  • Tjänstgöringsgrad: måndag - fredag 07:00-15:50
  • Uppdragsperiod: 28 juni - 6 augusti
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.