Erfaren VA-ingenjör för uppdrag på Tjörns kommun

Erfaren VA-ingenjör för uppdrag på Tjörns kommun

Om tjänsten

Nu söker vi på Arena Personal en erfaren VA-ingenjör för uppdrag hos Tjörns kommun. VA-verksamheten behöver omgående förstärkning med en driven VA-ingenjör som vill bidra till samhällsutbyggnaden i Tjörns kommun. Under många år framöver bygger Tjörns kommun ut och säkerställer en långsiktig drift av den kommunala VA-anläggning och behöver därför förstärkning. Planeringsenheten är en av två enheter inom VA-verksamheten. Enheten hanterar abonnentfrågor, mätteknik, utredningar, investeringsprojekt och allmänna kundfrågor.
Du kommer bli anställd hos Arena Personal men arbeta på Tjörns kommun. Tjänsten är ett vikariat fram till 2020-01-01 med möjlighet till anställning hos Tjörns kommun därefter. Din arbetsplats blir på VA-kontoret i Vallhamn som ligger nära Kållekärr på Tjörn.

Din profil

Som VA-ingenjör hos Tjörns kommun får du arbeta med flera av kundens kärnfrågor tillsammans med dina kunniga kollegor och vår engagerade enhetschef. Vi har ett prestigelöst arbetssätt och arbetar nära vår operativa driftenhet. Tjänsten inkluderar kontakter internt inom kommunen men också privata fastighetsägare, markägare och entreprenörer.
Vi söker Dig som har minst 3 års erfarenhet som VA-ingenjör, antingen i en politiskt styrd verksamhet eller som konsult. Du arbetar strukturerat, engagerat och uppskattar lagarbete, men kan vid behov också arbeta ensam.
Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar kontinuerligt med övergripande verksamhetsutveckling där VA, som en större avdelning inom förvaltningen, bidrar till utveckling av såväl interna som kommunala rutiner och samverkan inom koncernen. Vi arbetar också strategiskt med samarbete över kommungränserna med Stenungsund och Orust kommuner och deltar aktivt i GR nätverkssamarbetet.
Samhällsbyggnadssektorn arbetar till stor del med ramavtalsleverantörer vilket bidrar till stor förmåga att kunna hålla tempo i investeringsprojekt, utredningar och andra verksamhetsdelar.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.