Drifttekniker med erfarenhetinom vatten medium

Drifttekniker med erfarenhetinom vatten medium

Om tjänsten

Har du kunskap och erfarenhet inom vatten medium? Då söker vi dig till nytt uppdrag i Tjörn! Initialt kommer du att arbeta som konsult hos vår kund under ett par månaders tid, för att sedan övergå till en anställning hos kund om alla parter är nöjda. På detta uppdrag får du möjlighet att ingå i ett kompetent och härligt team för att lösa verksamhetens utmaningar. Vår kund satsar mycket på att synliggöra och utveckla sin personal.

Vi söker dig med erfarenhet från avloppsreningsverk eller vattenverk och tillhörande anläggningar.

Din profil

Driftteknisk utbildning, KY-utbildning Drift eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av vatten medium.

Har du arbetat med att skapa driftinstruktioner eller enklare rapporter är det mycket meriterande.

Vi ser gärna att du har kännedom om va-material, öppna stänga ventiler i gatan, varit i en schakt som anläggare mm

Någon av Svenskt vattens kvalificerade kurser inom dricksvattenteknik, avloppsteknik eller ledningsarbeten är starkt meriterande.

Du talar och skriver svenska obehindrat, samt har datorvana.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.