Ekonomiassistent sökes till Tsurumi-Intec Pump AB

Ekonomiassistent sökes till Tsurumi-Intec Pump AB

Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och vill arbeta på Tjörn i ett kontor med havsutsikt? Tycker du om att arbeta som spindeln i nätet på ett mindre bolag? Drivs du av struktur och noggrannhet? Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget
På Tsurumi-Intec Pump AB i Sverige arbetar det totalt 4 personer varav en är en lagermedarbetare och tre stycken säljare. De har sitt huvudkontor i Bleket, på Tjörn och söker nu en person för att utöka sitt team. På Tsurumi får man ta mycket eget ansvar och rollen kommer att vara bred och varierad.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent på Tsurumi-Intec Pump AB ansvarar du över att sköta delar av ekonomin för hela kontoret. De dagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat fakturering, betalningar gentemot bank, löpande bokföring, ta ut rapporter och göra månadsvisa sammanställningar. I rollen kan även inslag av växeltelefon, posthantering och marknadsföring via sociala medier ingå.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
  • Registrering av fakturor
  • Löpande bokföring
Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Adecco initialt, med start så snart som möjligt. Det finns goda möjligheter till överrekrytering till kunden.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och har suttit med bokföring sedan tidigare. Vidare letar vi efter en person som trivs i en bred roll med många olika ansvarsområden. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, serviceinriktad och ordningsam. Vidare ser vi att du som person är noggrann, självständig och har ett gott siffersinne.

Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat i Visma och Fortknox så ses det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har erfarenhet av att ha jobbat som ekonomiassistent
  • Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent Financial Assistant Ekonomiadministratör Tjörn Adecco Marknad
Mer info
Område Tjörn
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.