Timvikarier till Trehörna 7 (tidigare Villa 2) - Nytida Månstenen AB

Timvikarier till Trehörna 7 (tidigare Villa 2) - Nytida Månstenen AB

Nu söker vi timvikarierande boendestödjare till vår gruppbostad på Trehörna 7

Om Nytida Månstenen - Trehörna
Nytida Månstenen driver flertalet gruppbostäder, servicebostäder samt daglig verksamhet i Trehörna, Urshult. I Urshult finns närhet till både samhällsservice i form av livsmedelsbutik, restaurang och kollektivtrafik samtidigt som samhället ligger naturnära.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Du har en gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker förväntas ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
 • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
   • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
   • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
   • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra boende
   • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
   • Kollektivavtal
   Övrigt
   Anställningsform: Särskild visstidsanställning/vikariat
   Lön: Timlön. Vi tillämpar individuell lönesättning
   Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
   Sista ansökningsdag: 2023-02-15
   För mer information kontakta: Julia Pettersson, verksamhetschef julia.pettersson@nytida.se

   Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

   Ansökan
   Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

   Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
   Mer info
   Kontaktperson Nytida AB
   Telefon 08 578 700 00
   Område Tingsryd
   Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
   Typ av anställning Extrajobb
   Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se