Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi dig som vill arbeta inom industrin i Tingsryd

Ansök nu
Som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.


Arbetsuppgifter:

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare i Tingryd med omnejd. Arbetsuppgifterna varierar, det kan vara produktionsarbete, montering, övervakning, packning och truckkörning!

Formell kompetens:
  • Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete.
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Meriterande är om du har truckkort.
Din bakgrund:
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du är i god fysisk form då det ibland kan förekomma tunga lyft i arbetet . Du trivs med arbete i högt tempo och är positiv till att lära dig nya arbetsuppgifter.

Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i ditt bemötande med andra människor.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Visstidsanställning/heltid/Tingsryd och angränsade områden.

Arbetet kan vara förlagt till skift/natt/dag/helg.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Information:
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Olsson

Välkommen med din ansökan redan idag på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare