Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lagerarbetare med truckkort till expansivt företag i Tingsryd!

Ansök nu
Har du erfarenhet inom logistik och/eller materialhantering? Vill du bidra med din kunskap och nyfikenhet på ett trivsamt företag inom tillverkningsindustrin i Tingsryd? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig!

VILKA ÄR VI?
Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Om tjänsten
Som lagerarbetare är du en viktig del i ett logistik flöde. Du kommer att arbeta med materialhantering i kundföretagets lager som förser produktionen med monteringsmaterial. Arbetsuppgifterna består av att inkommande material först sorteras och placeras på rätt plats. Sedan plockar du olika artiklar i hyllor efter lista som läggs i korgar på vagnar. Truckkörning av material förekommer. Utöver det så hjälps alla åt att hålla god ordning kring lagerytor samt sköta påfyllning av material i hyllorna.

Profil
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med truckkörning samt materialhantering. För att trivas bör du vara självgående och flexibel samt ha en stark drivkraft för att uppnå satta mål. Du behöver vara noggrann och ha förmåga att fokusera på detaljer. Arbetet ställer krav på att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Formell kompetens
  • Grundläggande datorkunskap
  • Truckkort A + B
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
  • B-körkort samt tillgång till bil.
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid dagtid 7-16 i Tingsryd
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person
OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för den här tjänsten. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Olsson, tel. 0722-541118.

FORMA FRAMTIDEN MED OSS!
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare