Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Holtab växer, till stor del drivet av den pågående elektrifieringen och energiomställningen. Just nu letar vi efter en driven  provare som vill vara med och skapa framtidens kraftlösningar tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning:
Din roll som provare blir att testa våra produkter och elkraftsanläggningar under produktionsfasen. Du ser till så att våra produkter uppfyller uppsatta krav innan de levereras till våra kunder. Provningen omfattar kontroll av elektriska funktioner samt inställning av skydd. Ibland kan det även innebära okulär och mekanisk kontroll, vilket dokumenteras enligt uppsatta scheman och protokoll.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett värdefullt stöd vid FAT (Factory Acceptance Testing). Du återkopplar förbättringsmöjligheter till berörd personal och bidrar på så sätt proaktivt till Holtabs utveckling. Rollen ger dig också möjlighet att jobba förebyggande för att utveckla processer samt förhindra fel och brister.

Vem vi söker:
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el. Du har erfarenhet från elkraftsbranschen, vilket har gett dig en god förståelse för våra produkter.
Vi ser det som meriterande om du har kännedom om branschens krav och föreskrifter, samt erfarenhet av låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, LS-system, reläskydd och kontrollutrustning. Om du även har erfarenhet av programmering och testning av enklare reläskydd är det ett extra plus.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper; att du är noggrann, kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är lösningsfokuserad, trivs med att planera och strukturera ditt eget arbete och gillar att samarbeta.

Det här kan vi erbjuda dig
Du kommer att arbeta i ljusa och trevliga lokaler, med väl anpassade arbetsverktyg. Hos oss tillämpar vi flextid i produktionen, vilket ger dig möjligheten att till exempel börja eller sluta arbetsdagen tidigare.

När du börjar hos oss får du en grundlig introduktion för att på bästa sätt komma in i dina arbetsuppgifter, lära känna våra produkter och bekanta dig med företaget. Vi erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och främjar kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö. Här får du vara med och påverka din vardag på ett aktivt sätt.

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Holtab som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 1497060.

 
Holtab Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.onepartnergroup.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Strömsund
Industri & Anläggning
Företagslogga
Linköping
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Lidköping
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb