Hoppa till innehåll
Holtab AB logotyp

HOLTAB SÖKER ERFARNA ELMONTÖRER/ELEKTRIKER SOM VILL VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD

Holtab växer, till stor del drivet av den pågående elektrifieringen och energiomställningen. Nu söker vi erfarna elektriker/elmontörer som vill vara med och skapa morgonens kraftlösningar tillsammans med oss.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som elmontör

Jobbet som elmontör innebär en varierande vardag med kamratskap och goda möjligheter till utveckling. Du kommer bland annat montera och installera komponenter elektriskt och mekaniskt till våra stationer, ett arbete som kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-/enlinjescheman och kopplingstabeller.

Allt arbete sker i en ren och ljus inomhusmiljö, alltid med säkerheten i första rummet. Eftersom vi har flera olika avdelningar finns det möjlighet att utvecklas och så småningom testa nya roller inom företaget, till exempel som Ledande montör/samordnare, Provare med mera.

Vem vi söker:

Vi söker dig som är utbildad elektriker/elmontör på gymnasienivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Det är även viktigt att du gillar att samarbeta och arbeta i team.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är tills vidare och heltid med placering i Tingsryd.

Hos oss får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken med kollegor som gillar nytänkande och utveckling. På företaget jobbar både nyutbildade och erfarna elmontörer/elektriker, att öka vår kompetens och mångfald är prioriterat. På så vis skapar vi en mer dynamisk arbetsplats där vi trivs ännu bättre tillsammans.

Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du exempelvis kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast 30 april.

Vill du veta mer:

Kontakta gärna någon av de rekryterande cheferna:

Ola Rosberg (Lågspänning Projekt) på telefon 073-145 12 18

John Johansson (Högspänning Produkt) på telefon 070-288 21 32

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du:

Martina Karlsson HR på telefon på 073-140 11 84

Årets karriärföretag
Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023 . Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare