Holtab söker Elmontör till produktionen i Tingsryd

Holtab söker Elmontör till produktionen i Tingsryd

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då är Holtab företaget för dig! Då vi är i en expansiv fas söker vi kontinuerligt elmontörer, vi vänder oss både till dig som nyligen gått en elutbildning och dig som har några års erfarenhet från liknande arbete.

Arbetsbeskrivning:

Som elmontör monterar och installerar du komponenter elektriskt och mekaniskt. Vi har flera avdelningar med olika inriktningar och utvecklingsmöjligheter, arbetet kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi vänder oss både till dig som nyss blivit klar med din gymnasieutbildning inom el och dig med några års erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Tingsryd. Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Vi tillämpar även flextid i vår produktion vilket innebär att du t ex kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, genom att bl a bidra med förnybar energi och vara energieffektiva samt aktivt arbete med att locka fler tjejer till elbranschen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till KARRIÄRFÖRETAG 2023

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage: Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!

Vill du veta mer:

Kontakta gärna någon av de rekryterande cheferna:
  • Ola Rosberg (Lågspänning Projekt) på telefon 073 145 12 18
  • John Johansson (Högspänning Produkt) på telefon 070 288 21 32
Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du:
  • Martina Karlsson HR på telefon på 073 140 11 84
Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martina Karlsson
Email Mejla Martina Karlsson
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se