Maskinoperatör/truckförare sökes till företag i Ryd!

Maskinoperatör/truckförare sökes till företag i Ryd!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri, eller en praktisk utbildning? Är du tekniskt intresserad och vill arbeta på en plats där man värnar om sina kollegor och personalfrämjande aktiviteter? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning i Ryd drivna och engagerade maskinoperatörer/truckförare.

Som operatör övervakar du processen, fyller på material, byter verktyg och löser de problem som kan uppstå runt maskinerna. Som truckförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för lossning och lastning av lastbilar till kunder samt påfyllnad av kundens lager, du kommer köra en truck med behörighet B1. Du arbetar mycket självständigt vilket gör att du får stort ansvar i din arbetsroll och möjlighet att agera mycket på egen hand och ta egna beslut. Du kommer även befinna dig på en arbetsplats där det är högt tempo, så du trivs med fördel i en fartfylld miljö!

Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetet hos kund. Arbetstiderna är under 2 skift rullande schema, med skifttider;

Måndag - Torsdag, 06.00-15.00, fredag 06.00-13.00.
Måndag - Torsdag, 15.00-01.10.

Tjänsten beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och förväntas fortsätta löpande i minst 1 månad med mycket goda möjligheter till förlängning. Vår kund vill arbeta för att ha en bra grupp med kollegor där alla känner en tillhörighet och att man ser fram emot att träffa sina kollegor. Koncernen arbetar med personalfrämjande aktiviteter och det ges möjlighet till olika erbjudande för sportevenemang och liknande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och driven samt trivs med skiftarbete. Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom produktionsindustri sedan tidigare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik.

Vidare innehar du truckkort med behörighet B1 samt har god erfarenhet av truckkörningen.

Då tjänsten är belagd i Ryd ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdatum.

Sökord: truckförare, maskinoperatör

Sökord: truckförare, maskinoperatör
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com