Vi söker sjuksköterska till Ekeliden

Vi söker sjuksköterska till Ekeliden

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Ekeliden är ett vård- och behandlingshem för kvinnor och män från 25 år, som har ett beroende av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Hos oss arbetar KBT-terapeut, behandlingspedagoger, undersköterskor, sjuksköterskor och kökspersonal. Ekeliden ligger i Tingsryd 4,5 mil söder om Växjö! Är du vår nya kollega? Vi ser framemot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du såväl enskilt som i team. Du ansvarar för samordning, planering och kontakter med patientens nätverk. l arbetsuppgifterna ingår bland annat enskilda samtal, leda gruppverksamhet, läkemedelsuppföljning Du kommer även att arbeta med för bedömning, uppföljning och behandling.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildning inom psykiatri ses som meriterande. Vidare är du engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. För att trivas hos oss är du duktig på att skapa och bibehålla goda kontakter. Har lätt för att ställa om till rådande situationer, och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet B-körkort erfordras. I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Urvalsarbetet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Tinna Stoij
Telefon 0470-58 63 46
Område Tingsryd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)