Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vi behöver nu stärka upp med en vägdriftsarbetare till vår grupp i Tingsryd.

Din roll:

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Driftområde Tingsryd som ansvarar för drift och underhåll av ca 134 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m.m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt diverse kontroller.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är mycket meriterande. Viss datavana krävs. Körkort C är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din samarbets-och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Liknande arbetsuppgifter i Peabs angränsande driftområden kan komma att bli aktuellt i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktuppgifter:

Christer Andersson, Projektchef, 073-337 36 41

Susanne Reuter, HR Partner, susanne.reuter@peab.se
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.