Serviceminded underhållschef till Orthex

Serviceminded underhållschef till Orthex

Gillar du planerat och strukturerat underhåll? Då är det dig vi söker! Vi letar efter dig som vill fortsätta att utveckla, förbättra, effektivisera och lägga fokus på förebyggande underhåll. På underhållsavdelningen arbetar ett gott gäng på 7 personer. Vår förutsättning är att få en tillförlitlig maskinpark med mestadels planerat och strukturerat underhållsarbete.

Som underhållschef rapporterar du till fabrikschefen.

Arbetsuppgifter
  • Leda och fördela arbetet inom underhåll.
  • Ansvarig för underhåll som innefattar:
-Maskinunderhåll
-Fastighetsunderhåll
-Övergripande för verktygsunderhåll
  • Externa kontakter med maskinleverantörer
  • Entreprenörskontakter
  • Beredskap
  • Att enligt gällande inköpsrutiner tillse att reservdels- och förbrukningsmateriallagret är optimalt.
  • Fastighetsansvar
  • Brandskyddsansvarig

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasial teknisk utbildning gärna med eftergymnasial utbildningsbakgrund inom teknik och underhåll. För rollen krävs tidigare erfarenhet från arbete med underhåll inom industri i ledande befattning och gärna med robotteknik och formsprutor/hydrauliska maskiner.

Du bör ha kunskaper om affärssystem, Officepaketet samt underhållssystem och det är meriterande om du har djupare kunskaper om underhållssystem och arbetssätt runt detta.

Svenska och engelska i tal och skrift, det är en fördel om du även har tyska. Körkort B.

Om dig

Som person är du stresstålig och klarar arbetstoppar. Du står för ordning och struktur, är en lagspelare som är social och har en positiv attityd. Du gillar när du får vara reaktiv och ligga steget före, samtidigt som du brinner för förbättringar och service. Ditt drivande och noggranna sätt gör att du tar ett stort ansvar för ditt arbete.

Vi erbjuder

En varierande och spännande tjänst i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och som ligger långt framme i teknikutnyttjande. Arbetet är självständigt och utvecklande och det ges möjligheter till påverkan och utformning av din arbetsdag. Du får bidra till förbättrings- och utvecklingsarbete för att ligga i framkant vad det gäller produktion och underhåll. Utbildning inom ramen för tjänsten.

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering är ett erfaret rekryteringsföretag. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta, Peter Flodin 073 325 52 33 alt via mail peter@flodinab.se Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Flodin
Telefon 0733 25 52 33
Område Tingsryd
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.orthexgroup.se/
Sista ansökningsdag 19 mars (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunden. Idag har Orthex Group kunder i över 40 länder på fyra kontinenter. Gruppen äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Orthex Group har tilldelats den prestigefyllda internationella utmärkelsen Red Dot Design Award för sin harmoniska nordiska produktdesign. Gruppens varumärken inbegriper SmartStore (förvaringsboxar), GastroMax (köksprodukter) och Orthex (ett stort urval av produkter för hemmet och trädgården). För närvarande har Orthex Group cirka 300 medarbetare och en total omsättning på 65 miljoner euro.