Sommarvikariat som boendestödjare på Trehörna, Urshult.

Sommarvikariat som boendestödjare på Trehörna, Urshult.

Till följd av avhopp söker vi nu ytterligare ett antal sommarvikarier till våra verksamheter på Trehörna i Urshult. Goda möjligheter till förlängd anställning finns.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb där du är med och gör skillnad!

Om våra verksamheter:
Trehörna består av två servicebostäder och åtta gruppbostäder i Urshult samt två gruppbostäder som är belägna i Ryd. Våra arbetsgrupper är av varierande storlek och du kommer att arbeta enligt schema. Vi söker sommarvikarier till dag,kväll och natt tjänstgöring, främst till verksamheterna i Urshult.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Du har en enhetschef eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Din erfarenhet och kunskap

Vi önskar att du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning men det är dock inget krav. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

Ledarskapsutbildade chefer nära dig

En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Semestervikariat juni-augusti
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag:Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:2022-07-15. Vänta dock inte med din ansökan då vi har behov av vikarier för omgående anställning och introduktion.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Tingsryd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se