Boendestödjare till Nytida Ekbacka AB Urshult Kronobergslän

Boendestödjare till Nytida Ekbacka AB Urshult KronobergslänNu söker vi på Ekbacka en boendestödjare för Natt tjänst på 80%. Sök tjänsten senast 2021-04-30. Tjänsten är ett vikariat på 12-15 mån p.g.a föräldraledighet.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra även kväll/natt meningsfull och trygg. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samt övriga nattrutiner. För att man skall orka med vardagen och måluppfyllelser är trygghet och bra nattrutiner nödvändigt. Här har man som boendestödjare en viktig uppgift att fylla för våra boende. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Ekbacka

Ekbacka startades år 1981 och är lokaliserat i Urshult, Kronobergs län och är ett särskilt boende med tillstånd att ta emot 40 klienter med psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Ekbacka står för hög kvalitet i allt vad vi gör och 2019 vann vi Nytidas kvalitetspris. I natt gruppen är du en av 6 kollegor och man arbetar alltid 2 i varje nattpass. Vi arbetar med fastschema över 6 veckor och helgtjänst vart 3:e helg. På Ekbacka arbetar idag ca 35 personer i varierande yrkesgrupper och vi har förutom boendestödjare b.l.a. eget kök/kökspersonal, egen daglig verksamhet samt vaktmästeri på plats.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Visstidsanställning/vikariat p.g.a. föräldraledighet
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2021-07-01 alt efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
För mer information kontakta:

Enhetschef Kent Karlsson 076-5355117 mail: kent.karlsson2@nytida.se Verksamhetschef Eva Stjernqvist 076-5355116 mail: eva.stjernqvist@nytida.se

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Tingsryd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se