Arbetshandledare musikinriktning till Daglig verksamhet, Trehörna

Arbetshandledare musikinriktning till Daglig verksamhet, Trehörna

Nu söker vi två arbetshandledare till daglig verksamhet på Trehörna för fast anställning på 100% (provanställning 6 mån innan övergång till fastanställning). Sök tjänsten senast 2021-06-30.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av pedagogiskt arbete och som vill jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:

  • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag


Arbetet innebär att stötta personer med utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer.

Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, musik eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

En av tjänsterna har i uppdrag att ansvara för musikverksamheten vi erbjuder våra boende. På Trehörnas dagliga verksamhet har vi en musikstudio där det finns utrustning till att bedriva både musikundervisning, spela in en egen musik eller sjunga tillsammans. Den vi söker önskar vi har ett brinnande intresse för musik och som sätter den boende i centrum. För att ge våra boende rätt förutsättningar till en utvecklad pedagogisk verksamhet inom musik, krävs också att du har lätt för att använda data och de konverteringsprogram vi använder.

Om daglig verksamhet , Trehörna

Trehörnas Dagliga verksamhet ligger beläget på Trehörna området, ca 2 km från det lilla samhället Urshult, Tingsryd kommun. Daglig verksamhet ligger naturskönt med kohage bredvid samt nära till skogen och fina promenadstigar.

På Trehörnas dagliga verksamhet arbetar 21 personal i olika åldrar och med olika kön varav en är gruppchef. Gruppchefen arbetar i arbetsgruppen och är ett nära stöd i såväl de pedagogiska arbetet direkt med de boende som i att ge feedback och uppmuntra till utveckling.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller barn-och fritidsprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Vi ser gärna att du är kreativ med idéer och förslag på aktiviteter samt ser möjligheterna när hindren är stora.

Till en av tjänsterna ser vi också att du är musikintresserad och kan spela något instrument samt gillar att sjunga.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Krav för tjänsterna är att du har B-körkort då vi använder bil reglbundet i verksamheten.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: måndag- fredag kl 07.50-16.20. Båda tjänsterna är på 100%.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2021-06-31

För mer information kontakta: ida.karlsson2@nytida.se

Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Tingsryd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se