Strategisk inköpare till Nelson Garden

Strategisk inköpare till Nelson Garden

Om oss

Nelson Garden är Nordens ledande trädgårdsgrossist med ett brett utbud av frö, lök och andra trädgårdsprodukter. Ägare är norska Felleskjøpet. Försäljningen sker genom egna bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nelson Garden har ca 110 anställda och omsätter ca 460 MSEK. Huvudkontor, lager- och produktionsanläggning ligger i Tingsryd, i Bergamoen i Norge finns lager- och produktionsanläggning. För mer info, besök gärna www.nelsongarden.se

Dina arbetsuppgifter

En av våra strategiska inköpare kommer att gå i pension och vi söker nu hennes ersättare. Rollen som strategisk inköpare hos oss innebär att du ansvarar för din kategori och driver den framåt på ett strategiskt, såväl som operativt plan. I ditt arbete kommer du att jobba nära, och agera spindeln i nätet, gentemot flera andra delar inom företaget, såsom marknad, försäljning, produktion, planering och ekonomi. Kort och gott de flesta funktioner inom företaget!

Produkterna vi säljer är säsongsbundna över året, med det sagt kommer få dagar vara den andra lik och bestå av intensiva såväl som lugnare perioder. Du ingår i en grupp av inköpare och planerare som alla rapporterar till Anna som är vår inköpschef.

Dina uppgifter kommer att bestå av:
  • Strategisk utveckling av kategorin och leverantörer
  • Förhandling med leverantörer i Sverige och utomlands
  • Säkerställa att uppsatta kvalitetsmål följs
  • Hantera avvikelser och produktionsstörningar inom din kategori
  • Kontakt och samarbete inom företaget
Din profil

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning, tex inom ekonomi. Du har gedigen inköpskunskap och är en van förhandlare med ett väl utvecklat affärssinne. Du är trygg i det svenska och engelska språket i både tal och skrift då mycket av vår kommunikation med leverantörer är på engelska. Det är en fördel om du har vana av att jobba i ett affärssystem och med Excel. Har du ett intresse av odling och trädgård är det ett plus i kanten!

För att trivas hos oss tror vi att du är en utpräglad lagspelare med en öppen och positiv attityd. Våra värdeord är pålitliga, enkla och engagerade vilket säger en hel del om vår kultur. Vi tror vidare att du är en person som trivs med att jobba tvärfunktionellt och har ett genuint intresse av andra människor.

Vi erbjuder dig ett utmanande och varierande jobb i en miljö som präglas av prestigelöshet och arbetsglädje. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Tingsryd. Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Nelson Garden som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Liwander på telefonnummer 0721-82 55 03.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se