Vi söker elektriker/elmontör till företag i Tingsryd

Vi söker elektriker/elmontör till företag i Tingsryd

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven elmontör som trivs att jobba i ett högt tempo tillsammans med härliga kollegor! Monteringen görs efter anvisningar och layouter. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-/enlinjeschema och kopplingstabeller.

Kompetensområden
Du har kunskaper i mekanisk montering, kan utföra elektriska elinstallationer, förstå samt läsa krets- och enlinjeschema samt koppla efter dessa. Du kan kommunicera på svenska, göra dig förstådd och kunna förstå vad andra säger samt läsa och ta till dig instruktioner. Du har grundläggande datorkunskap.

Utbildning / erfarenhet
Elutbildning och eller praktisk arbetslivserfarenhet av elmontage
Utbildning travers, traverskort

Personliga egenskaper
Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du nyfiken och har lätt för att lära.
Vi vill att du är noggrann, kreativ och tar ansvar i ditt jobb. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Tingsryd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du tillhör ett team på 15-20 personer som arbetar med att montera mekaniska och elektriska komponenter. Monteringen görs efter anvisningar, krets- och enlinjeschema. All montering sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.