Vi söker drivna montörer expansivt företag i Tingsryd

Vi söker drivna montörer expansivt företag i Tingsryd

Nu söker vi dig som är en vass montör, utåtriktad lagspelare, och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter!

Arbetsuppgifter
Som montör arbetar du med mekaniskt montage, låg- och högspänningsmontage samt förmontering av moduler av plåt, koppar och kablar. Montering görs efter ritning och anvisning på plats i företagets lokaler.

Kompetensområden
Som sökande har du tidigare erfarenhet av arbete med montering i industriell miljö efter ritning.
Meriterande med kunskap inom elektriska komponenter.

Personliga egenskaper
Du är van att arbeta med händerna, trivs med att skruva och meka! Som person är du noggrann och har ett kreativt sätt att hitta lösningar. Du trivs med eget ansvar och att arbeta självständigt. Planeringsförmåga och att leverera en god service är viktiga delar av denna tjänst som montör.

Vi på Lernia värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning hos Lernia / Heltid - Dagtid / Tingsryd

Tillträdesdag
Omgående

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Olsson, 072-254 11 18, linda.olsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!
Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.