Montör till växande företag i Tingsryd

Montör till växande företag i Tingsryd

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven montör som trivs att jobba i ett högt tempo tillsammans med härliga kollegor! Du kommer i huvudsak att arbeta med att montering av små och stor komponenter i metall.

Formell kompetens
Vi söker dig som har en industriteknisk utbildning eller erfarenhet från tidigare monteringsarbete. Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav.

Personliga egenskaper
Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du nyfiken och har lätt för att lära.
Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.
Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid / Tingsryd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som montör tillhör du ett team på 15-20 personer som arbetar med att montera mekaniska och elektriska komponenter i produktionen. Monteringen görs efter anvisningar. All montering sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.