Laboratorieassistent till expansivt företag

Laboratorieassistent till expansivt företag

Vill du jobba på ett av Tingsryds mest expansiva företag? Då har du chansen nu! Vi har i uppdrag att söka efter två laboratorieassistenter som är kvalitetsmedvetna och noggranna och som har möjlighet att jobba 3-skift alternativt ständigt helgskift. Du får en anställning hos oss på Lernia som sedan för rätt person går över i en anställning hos vår kund.

Låter det här som något för dig?! Gå in och sök jobbet hos oss på Lernia redan idag!

Sökandeprofil
Vi vet att du kommer att ha en viktig roll i teamet/skiftet gällande analysarbete, utvärdering av analysresultat och support till produktion så det är viktigt att du är noggrann och har känsla för kvalité . Självklart behärskar du svenska i tal och skrift och har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office. Vi ser att du har minst en gymnasieexamen och gärna erfarenhet från laboratorieverksamhet sedan tidigare.

Arbetsuppgifter
  • Sortering och inregistrering av prover
  • Utföra kemiska analyser samt tolkning av resultat
  • Utföra sensoriska analyser på produkt
  • Dokumentera och administrera utförda analyser
  • Frisläppa eller spärra livsmedel efter analyser
  • Underhåll och kalibrering av analysutrusning
Krav
Gymnasial utbildning
Meriterande - utbildning inom mikrobiologi

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Du är flexibel, har god social förmåga och kan samarbeta i team mot uppsatta mål!

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
Visstidsanställning, för rätt person övergång till kund / Ständig helg / Tingsryd

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.