Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Till vår kund Holtab AB i Tingsryd söker vi en nytänkande och noggrann Redovisningsekonom som vill vara med och utveckla företagets ekonomifunktion.

Holtab är ett genuint, positiv och framåtriktat produktionsföretag med ett öppet och välkomnande arbetsklimat. Trivseln är mycket hög och företagsledningen främjar alla människors möjlighet till både personlig och professionell utveckling. I företagets föds många kreativa idéer som, med korta beslutsvägar, oftast är möjliga att genomföra.

För Holtab är mjuka värden och goda världsinsatser viktigt, ett sådant projekt är till exempel CSR-projektet i Nepal https://www.holtab.se/om-holtab/samhalle-och-miljo/, något som Holtab och Holtabs medarbetare är oerhört stolta över.

Dina arbetsuppgifter

Holtab befinner sig i kontinuerlig tillväxt och söker nu en nytänkande och driven Redovisningsekonom som gillar tillväxt och är förändringsbenägen.

Som Redovisningsekonom på Holtab arbetar du med:
  • Att vara med och utveckla arbetet inom koncernens redovisningsprocesser
  • Månads- och årsbokslutarbete samt stöttning vid koncernbokslut
  • Moms- och skatteredovisning för såväl svenska som andra nordiska bolag
  • Bank- och revisionskontakter samt deklarationsarbete
  • Sammanställning av likviditetsrapporter samt planering och genomförande av valutaväxling
  • Hantering av betalningar och återrapportering av betalningar
  • Ansvara och utveckla elektronisk fakturahantering
Tjänsten är i första hand kopplad till redovisning men det finns goda möjligheter att skapa en bredare förståelse för hela ekonomiflödet.

Din profil

Vi söker dig som är utvecklingsbar, nyfiken och intresserad av att bygga på din kompetens och kanske ta nästa steg i din redan påbörjade karriär.

Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom på minst eftergymnasial nivå, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, gärna i ett tillverkande företag.

Vidare har du erfarenhet av att, tillsammans med andra eller självständigt, utveckla rutiner och processer samt har du med fördel jobbat i ett integrerat affärssystem. Navision är meriterande.

Du är en driven och organiserad person som älskar siffror och att utveckla och förbättra arbetsprocesser och metoder. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett öppet och positivt sätt till dina arbetsuppgifter och din omgivning. Självklart är du även noggrann och ansvarsfull och når din fulla potential i ett framåtriktat och expansivt företag. Hos Holtab är alla med och bidrar till ett positivt företags- och arbetsklimat, något som även ligger dig extra varmt om hjärtat.

I din vardag arbetar du främst i Navision och Excel och kommunicerar på såväl svenska som engelska.

Ansök

Tjänsten är en direktrekrytering till Holtab AB i Tingsryd, kanske är just du redo för denna spännande utmaning?

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Tingsryd

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Ansökningsdag: Senast 31 januari
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470-730191
Område Tingsryd
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab - Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke - kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.