Holtab söker godsmottagare

Holtab söker godsmottagare

Jobbar du inom lager och logistik idag men känner att det är dags för en ny utmaning? Då kanske du är Holtabs nya medarbetare. Just nu erbjuder vi en omväxlande roll som godsmottagare inom vår logistikavdelning i Tingsryd.

Arbetsuppgifter

Som godsmottagare tillhör du logistikavdelning där ni tillsammans ansvarar för materialflödet till och från samt inom Holtab. Till större del kommer du att hantera och lagerlägga inkommande gods. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot, packa upp och gör visuell kontroll av godset samt stämma av mot beställning. Du märker upp godset och ser till att det levereras till rätt lagerplats. Inom logistikavdelningen hjälps vi åt, vilket innebär att du vid behov kan behöva hjälpa till med till exempel truckkörning och materialhantering och att de i sin tur hjälper dig.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet från likande roll. Truckkort nivå B1-B2 och erfarenhet av arbete i affärssystemet Navision är en merit men inget krav. Vi lägget stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann och lösningsfokuserad. Du gillar att samarbeta och är flexibel.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du både utom- och inomhus med väl anpassade maskiner för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Om du har frågor, kontaktar du vår Logistikchef Dejan Golic på telefon 070-885 18 60 eller vår personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 20 maj 2022.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se