Holtab söker elektriker

Holtab söker elektriker

Är du elektriker med några års erfarenhet av elinstallation eller elkraftbranschen? Då erbjuder Holtab ett omväxlande arbete i moderna produktionslokaler.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring med produkter som nätstationer, fördelnings-stationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I allt vi gör drivs vi av våra kärnvärden kunskap, service och samarbete.

Holtab växer och vi söker nu elektriker och elmontörer till vår produktion i Tingsryd.

Om jobbet


Du utfört el- och mekaniskt montage i prefabricerade byggnader såsom fördelningsstationer, teknikhus och ställverksbyggnader, efter ritningar och scheman. Produkterna är skräddarsydda lösningar helt efter kundens behov och önskemål.

Arbetsuppgifterna är varierande och arbetet sker inomhus i våra moderna och trevliga produktionslokaler. I rollen ingår du i en avdelning på ca 20 personer som arbetar med nyinstallationer i inomhusbetjänade stationer där kvalitet och kundfokus är högt prioriterade.

I rollen som ledande elmontör ingår arbetsledning och se till att det dagliga arbetet kan utföras störningsfritt och så effektivt som möjligt.

Din profil

Vi söker dig som har en el-utbildning på gymnasienivå eller likvärdigt samt några års erfarenhet inom el- eller elkraftsbranschen.

För att trivas på Holtab och med vår framtida tillväxt bör du ha ett eget driv och motiveras av samarbete, service och utveckling. Du bör ha en lösningsfokuserad inställning och gilla förbättringar. Förmåga och vilja att ta ansvar är en viktig egenskap för att trivas hos oss.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Michaela Pulkkinen, tel 073-421 11 31.

Ansök

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 17/5 2021. Urval sker löpande så rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se