Holtab söker elektriker till division projekt

Holtab söker elektriker till division projekt

Jobbar du som elektriker idag? Du kanske är på resande fot större delen av tiden men känner att det är dags för nya utmaningar, möjligtvis i en kontrollerad miljö inomhus? Då har Holtab tjänsten för dig! Vi söker just nu erfarna elektriker till vår projektdivision för arbete inom både låg- och mellanspänning.

Arbetsuppgifter

Som elektriker hos oss genomför du montering och installation av komponenter i Holtabs produkter och ställverk. Arbetet utförs efter krets-, enlinjeschema och kopplingstabeller, även uppgifter som provning och felsökning ingår i arbetet. Det är variation bland de tekniska komponenterna vi arbetar med vilket innebär att jobbet i sig är omväxlande. Vi både tänker och jobbar innovativt och står därför ofta inför ny teknik och nya arbetsmoment.

Den ena dagen är inte riktigt den andra lik på Holtab men vi kan försäkra dig om att allt arbete sker i en säker miljö. Genom gott samarbete ser vi till att tillsammans producera och leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Om dig
Vi söker dig som har en elutbildning på minst gymnasienivå samt några års erfarenhet som elektriker eller elmontör. Vi tror att du har god kunskap om krets- och enlinjeschema och har du kompetens inom modulsystem och ställverkskomponenter är det meriterande.

Givetvis lägger vi en stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta. Är du dessutom förtroendeingivande och har en god förmåga att prioritera finns det stora möjligheter till utveckling inom Holtab.

Det här kan vi erbjuda dig
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd. Vi tar arbetsmiljön på stort allvar och för att skapa de bästa förutsättningarna i vår produktion har vi satsat på ljusa och fräscha lokaler med väl anpassade arbetsverktyg. Vi tillämpar även flextid i vår produktion vilket innebär att du till exempel kan både börja och sluta tidigt.

När du börjar på Holtab får du en anpassad introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av de två rekryterande cheferna, Ola Rosberg (lågspänning) på telefon 073-145 12 18 eller Michaela Pulkkinen (mellanspänning) på telefon 073-421 11 31.

Ansök via holtab.se

Låter detta intressant för dig ska du absolut skicka in din ansökan till oss. Ansök senast den 8 augusti 2022.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se