Holtab söker blivande projektledare

Holtab söker blivande projektledare

Är du redo för nästa steg i karriären och vill utvecklas mot projektledning inom Elkraftsområdet?

Vi stärker nu upp vår projektavdelning med en ny roll där fokus kommer att ligga på att hantera våra mellanstora affärsprojekt. Då rollen är ny finns stora möjlighet till påverkan av rollens utformning och att utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Om jobbet:

I rollen tar du över efter att affären slutits och blir du då en viktig länk mellan kunden och olika funktioner inom företaget.
Du hanterar frågor och ändringar såväl internt och externt och agerar som bollplank mot produktionen och övriga funktioner. Du ansvarar för hela kedjan från order till färdigställt åtagande och slutfakturering. Oftast slutar ditt åtagande vid leverans av produkt till kund men även hantering och koordinering av siteåtagande kan förekomma.

I nära samarbete med övriga funktioner på företaget ser du till att produkterna levereras i tid, med kvalitet och god lönsamhet. Du äger dialogen såväl externt som internt och bygger långsiktiga relationer på vägen.

Slutkunderna finns oftast i Sverige men leveranser till övriga nordiska länder förekommer.

Om dig:

För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning inom El och har jobbat inom elkraftsområdet t ex med låg-, mellanspännings ställverk och transformatorer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har ett ekonomiskt tänkt samtidigt som du sätter kunden i fokus. På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans därför behöver du tycka om att kommunicera, arbeta i team och skapa goda relationer för att trivas hos oss.

Vi erbjuder vi dig:

Du kommer att tillhöra ett gäng drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande lösningar. Hos oss på Holtab är Kunskap, Service och Samarbete starka grundvärdering – alla bidrar genom engagemang och kunskapsutbyte. Inom
Holtab finns stora utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö med kort beslutsvägar.

Tjänsten är tillsvidare, heltid med placeringsort Tingsryd, men med möjlighet till distansarbete från hemmet eller vårt kontor i Växjö del av tiden.

Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryterande chef Michael Fohlin 070-326 46 18, HR Pernilla Sundén 070-148 00 30.

Ansök via www.holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Ansök så snart som möjligt, men senast 2021-05-07
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se