Holtab söker Montör av prefabricerade modulhus

Holtab söker Montör av prefabricerade modulhus

Vill du bygga modulhus i en modern inomhusmiljö, då har vi jobbet för dig? Holtab expanderar och söker nu ytterligare en montör av prefabricerade modulhus.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra.

Om jobbet

Som montör inom vår modulhusproduktion jobbar du i en ren och fräsch industriell inomhusmiljö, i ljusa och trevliga lokaler med en väl anpassad maskinpark för bästa förutsättningar. Du kommer att ingå i ett team av fyra personer och arbetet är fritt och varierande.

Arbetet består av att bygga modulhus från grunden efter redan framarbetade ritningar. Grunden till husen består antingen av ett stålramverk alt. prefabricerat betongfundament där man sen lägger golv och reser väggar och tak. I det dagliga arbetet ingår förberedande arbete, montering och en viss bearbetning. Byggelementen är till stor del prefabricerade sandwichpaneler.

När huset är byggt slussas det vidare för målning och därefter in i vårt slutmontage där våra elektriker fyller husen med elkraftsutrustning till kunder i hela Norden. Efter slutmontage och testning levereras huset som en komplett enhet direkt till kund. Vi har ett unikt koncept och efterfrågan är stor.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk eller praktisk gymnasieutbildning och erfarenhet av byggnation eller snickeri t ex som byggnadssmed, stålbyggare eller likvärdigt. Du är praktiskt lagd och van att hantera maskiner.
Du kan läsa ritningar och har en fysik som möjliggör lite besvärliga arbetsställningar.

För att lyckas i tjänsten har du sinne för ordning och reda samt är lösningsfokuserad, samarbetsvillig och effektiv i ditt arbete.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är visstid med chans till tillsvidare med placering i vår fabrik i Tingsryd.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din roll.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Michaela Pulkkinen på telefon 0477-550 63.

Ansök

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast 9 april 2021.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se