Holtab söker Elmontör

Holtab söker Elmontör

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med de senaste produkterna i branschen? Då erbjuder Holtab dig en roll som Elmontör i en modern produktionsanläggning.

Våra projektaffärer ökar och vi ser nu behov av att tillsätta ytterligare elmontör till avdelningen Lågspänning projekt.

Arbetsbeskrivning:
Som elmontör monterar du mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter. Vid lågspänning projekt består i nuläget merparten av arbetet av byggnation av lågspänningsställverk.
Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:
Vi vill att du som söker har el utbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet inom el. Du har kunskap om krets- och enlinjeschema. Kompetens inom modulsystem och ställverkskomponenter är meriterande. Du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig
Hos oss arbetar du i ler med väl anpassad arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vill du veta mer
Kontakta Ola Rosberg 073-1451218

Ansök:
Välkommen med din ansökan till oss senast 31 mars 2021.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag passerat.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.ser
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se