Holtab söker Elkontruktör med fokus på nätautomation

Holtab söker Elkontruktör med fokus på nätautomation

Holtab är inne i en spännande fas där vi vässar vårt erbjudande kring fjärrstyrning och smarta nätstationer ytterligare. Vi utökar nu vår kompetenta elkonstruktionsavdelning med en ny roll där ett stort fokus kommer att ligga på utveckling, digitalisering och nätautomation.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ha det övergripande tekniska ansvaret för utvecklingen av nätautomation och digitalisering av Holtabs olika produkter. Ditt uppdrag blir även att arbeta operativt med elkonstruktion för såld order kopplat till Holtabs produktflöde för tillverkning i företagets produktion.

Du kommer att agera tekniskt stöd för dina kollegor på företaget samt, där det behövs, utveckla kunskaperna kring nya systemlösningar internt.

En viktig del av rollen handlar också om att möta framtidens lösningar tillsammans med våra kunder. Du bistår därför våra säljare i kundrelationer och företräder företaget i tekniska frågor inom nätautomation för att se om vi kan möta kundernas önskemål.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med elinriktning och några års erfarenhet av elkonstruktion av elanläggningar. Du har en digital systemförståelse och kunskap om relä och kontroll samt LS-system och kommunikation med överliggande system.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är kommunikativ samt har ett eget driv och en god initiativförmåga. Att bygga och utveckla långsiktiga relationer är helt naturligt för dig.

Du är intresserad av ny teknik och digitalisering. Dessutom har du en förmåga att analysera marknads- och kundkrav samt omvandla dessa till en teknisk lösning.
Det här kan vi erbjuda dig
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Eftersom rollen är ny kommer du att få vara med och forma dess innehåll tillsammans med dina närmaste kollegor. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna rekryterande chef, Arne Tinggren 070-155 07 51 eller HR, Pernilla Sundén 070-148 00 30.

Ansök
Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast 30/10 2020.


Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.holtab.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se