Holtab söker Anbudsingenjör

Holtab söker Anbudsingenjör

Vi fortsätter att expandera och förstärker vår säljorganisation med en roll som anbudsingenjör där fokus är anbud för kompletta elanläggningar.


Om jobbet

Som anbudsingenjör kommer du att vara involverad i hela processen från säljidé, offert och order till genomfört projekt. I nära samarbete med säljare och teknikavdelning tar du fram teknisk lösning för anbud gällande komplett elanläggning upp till 72,5 kV. Kunderna finns inom områdena energi, industri, förnybart och spårtrafik. Du har en kontinuerlig dialog med såväl kunder som leverantörer och deltar vid tekniska genomgångar samt förhandlingar. Utifrån marknadens behov bidrar du till företagets konceptutveckling.

Du kommer att tillhöra teamet inom affärsstöd och jobbar i nära samarbete med våra ansvariga säljare och andra kompetenser i företaget.

Om dig

Vi söker dig som har el-utbildning och jobbat inom elkraft t ex som anläggningskonstruktör, projektledare, försäljningsingenjör eller provningsingenjör. Du är van vid att läsa teknisk dokumentation och har en förståelse för kostnadskalkyler. Din datorvana är god och du är bekväm med att såväl tala som skriva på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad samt har ett eget driv. Du har en god förmåga att se helheten och är anpassningsbar. Du gillar att samarbeta har lätt för att kommunicera.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Holtab finns i Tingsryd, men en möjlig placering är södra Sverige. När du börjar hos oss får du en god introduktion i företaget och rollen. Holtab erbjuder stora möjligheter till utveckling, både som människa och inom din karriär.

Vill du veta mer och ansöka?
Kontakta gärna rekryterande chef, Linus Olofsson 072 387 22 40, Ansök så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 maj 2021
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se