SÄSONGSPERSONAL/ RECEPTIONISTER till sommaren 2020

SÄSONGSPERSONAL/ RECEPTIONISTER till sommaren 2020

Vi söker Dig
som vill jobba med människor såväl utländska turister som svenska gäster. Getnö-Lake Åsnen Resort, är en turist och konferensanläggning i södra Småland. Getnö ligger på en egen Ö-grupp mitt i sjön Åsnen och har broförbindelse i sydväst.
Vi är omgivna av en fantastisk NATUR med Åsnens Nationalpark, olika naturreservat, fågelskyddsområden som närmaste grannar.

På Ön Getnö finns det en vacker naturcampingplats med 160 platser, 16 friliggande fritidsstugor, båtar, kanoter, kajaker, cyklar, tennisbana, strövstigar mm. I den ombyggda ladugården har vi vår reception, lantcafé, gårdsbutik, viltrestaurang och en mysig Publokal som vi kallar Älgbaren. Vi erbjuder olika Naturupplevelser och våra viktigaste aktiviteter är sportfiske och kanoting, men vi har även cykling och vandring. De flesta gästerna vill åka ut på vattnet och uppleva den unika insjöskärgården som finns här i sjön Åsnen. Getnö har även en guideverksamhet, ÅsnenGuiderna, med bl.a gäddsafaris, gösfiske, kajakturer, fiskgjusesafaris, viltspaning och naturskola för barn. Vi arrangerar även olika tävlingar och Teambuilding för grupper och företag. www.getnogard.se www.facebook.com/getnogard

Receptionist:
Vi söker en glad, öppen och social person, som tar ansvar och egna initiativ. Du har bra ordningssinne och är serviceinriktad. Kontakten med gästen är viktig men även samarbetet med övriga i teamet. På sommaren är vi cirka 10 - 12 personer i "Team Getnö". Som receptionist är du vårt ansikte utåt och möter här alla våra gäster, tyskar, holländare, danskar, österrikare, schweizare m fl. men även svenska besökare.
Incheckningar till stugor, camping. Uthyrning av båtar, kanoter, mm. Turistinformation, sevärdheter, ja enkelt utryckt bästa turistservice för våra gäster. I arbetet ingår även administrativa uppgifter. När vi har konferensarrangemang arbetar du även som konferensvärdinna/värd. Ibland kanske du hjälper till med att servera mat. Arbetsuppgifterna är många och olika, det gör jobbet extra roligt. Vi har även många interna aktiviteter i sommar teamet under säsongen. Det är ett roligt jobbsom kräver mycket av dig, men du får också mycket tillbaka, flera utbildningar, erfarenhet och nya vänner för livet.
Svenska och engelska samt datorvana är ett krav. Likaså, en 3 årig gymnasieutbildning.

Om du har erfarenhet av tidigare receptions jobb är detta en merit. Tyska är en fördel om du kan. Kanske du har läst någon eftergymnasial
Turismutbildning? Körkort och egen bil är en stor fördel. Personalboende finns om så önskas. Tjänsten är säsongsanställning, tjänstgöringsgrad 100% under juni-augusti, med möjlighet till förlängning.

Lön: Fast månad eller timlön (Kollektivavtal finns)

Vi följer kollektivavtalet med VISITA / HRF under Turistanläggning.

Kontaktperson: Ingrid Olsson / Getnö - Lake Åsnen Resort.

Ansökan: Sista ansökningsdag 2020-04-04

Övrigt om ansökan: Välkommen med din ansökan, personligt brev + CV

Till: Getnö Gård AB, Lake Åsnen Resort, 362 96 Ryd / Småland

Ansökan sker alltid via e-post: info@getnogard.se
Mer info
Kontaktperson Ingrid Olsson
Email Mejla Ingrid Olsson
Område Tingsryd
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.getnogard.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (33 dagar kvar)