Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Elmontör med elutbildning. Som Elmontör hos vår kund arbetar du främst med att montera, installera och koppla kablar i elskåp. Tjänsten innehåller stor variation och samtliga moment kräver stor noggrannhet och god förståelse för hur du läser elschema och tabeller.

En trygg och erfaren handledare kommer att lära upp dig och följa din utveckling på arbetsplatsen.

Din profil

Vi söker dig som innehar elutbildning på minst gymnasienivå. Med ett praktiskt intresse och förståelse för såväl ritningsläsning som att koppla efter elschema kan just du vara den vi söker. Som person är du noggrann, nyfiken och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och bidrar med en hög arbetsmoral.

För att lyckas i rollen bör du även vara lyhörd och öppensinnad samt en god lagspelare. Uppdraget förväntas att starta omgående och inleds som ett konsultuppdrag på tre till sex månader via oss på Empleo. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till en direktanställning hos vår kund.
  • Uppstart: Omgående
  • Arbetsplats: Tingsryd
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal
  • Sista ansöknignsdag: 2019-01-25
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Tingsryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda.